Dodirnite svoje ideje sa nama!

Naša priča počinje 2009. godine osnivanjem firme „Fin-ing“ kada smo ušli na tada još uvijek nerazvijeno tržište računara i IT tehnologija u Crnoj Gori, sa željom da doprinesemo njegovom razvoju. Poslovali smo u sferi veleprodaje računara i održavanja računarskih sistema, postavljajući temelje za dalji razvoj firme.

U 2018. godini, prepoznajući promjenljivu prirodu tehnološkog svijeta i iz ljubavi prema inovativnim tehnologijama, odlučili smo se za hrabar korak. Uvodimo tehnologiju 3D štampe u Crnu Goru, postajući prvi u zemlji koji smo to učinili. Ovom promjenom dajemo novo poslovno ime našoj firmi – „3D soba“. Iako zadržavamo našu prvobitnu djelatnost i registrovano ime „Fin-ing“, naša glavna usmjerenost postaje razvoj ponude u oblasti 3D štampe. U tom smislu vršimo profesionalne usluge 3D modelovanja i 3D štampe, te nudimo širok izbor najnovijih modela 3D štampača, različite vrste filamenata i ostale opreme za 3D štampu. Zastupnici smo jednog od najpoznatijih svjetskih brendova 3D štampača „Creality“, kao i renomiranog slovenačkog proizvođača filamenata za 3D štampu „Azurefilm“.

Paralelno, ulazimo u svijet obrade drveta i drugih materijala na CNC mašinama, što nam omogućava kreiranje širokog spektra proizvoda. Ovdje naročito ističemo naš brend „Chessart koji se bavi proizvodnjom luksuznih šahovskih setova od drveta sa motivima Crne Gore i brend „Montitoys koji se bavi proizvodnjom igračaka za djecu od prirodnog drveta. 

U 2020. godini, iz strasti prema očuvanju životne sredine, započinjemo sa razvojem zelenih projekata. Naši trenutni projekti „PETkoi „Eko-daska su inovativni i odražavaju našu posvećenost ekološki održivim rešenjima. „PETko“ transformiše plastične boce u filamente za 3D štampače, dok „Eko-daska“ koristi plastični otpad za pravljenje različitih proizvoda kao što su klupe, stolovi, stolice, kante za otpatke i žardinjere.

Naša misija je očuvanje primata u oblasti 3D štampe, uz kontinuirano praćenje najnovijih trendova i tehnologija. Razvijamo brend „Chessart“ koji se bavi proizvodnjom luksuznih šahovskih setova sa nacionalnim motivima Crne Gore čime promovišemo našu kulturnu baštinu i obogaćujemo ponudu autentičnih suvenira i proizvoda iz naše zemlje, te brend „Montitoys“ koji se bavi proizvodnjom igračaka za djecu od prirodnog drveta. Takođe, aktivno radimo na unapređenju i širenju naših ekoloških projekata „PETko“ i “Eko-daska“ kako bismo ostvarili značajan uticaj na očuvanje životne sredine.

Naša vizija je da budemo vodeći inovatori u oblasti tehnologije i ekologije u Crnoj Gori i regionu. Težimo da budemo sinonim za vrhunsku 3D štampu i izuzetne proizvode od drveta kao što su luksuzni drveni šahovski setovi „Chessart“ i drvene igračke za djecu „Montitoys“. Dodatno, i možda najvažnije, želimo da budemo sinonim za firmu koja je iznjedrila i iznijela najefektnije ekološke projekte u zemlji i regionu.

Hvala što ste posjetom našeg sajta, kupovinom nekog našeg proizvoda/usluge i/ili prenošenjem informacije o nečemu što radimo svojim ukućanima ili prijateljima, dali značajan doprinos uspjehu ove priče zvane „3D soba“ koja nije priča samo nas zaposlenih i vlasnika ove divne firme, nego svih nas zajedno, cjelokupne društvene zajednice, čijem boljitku razvoj ovakvih projekata najviše doprinosi, što nam sigurni smo svima daje osjećaj da smo na pravom putu i da radimo prave stvari.

Dobrodošli u Vašu 3D sobu, hvala na podršci!

Ekipa 3D sobe

$ 0 M
invested in printing equipment
$ 0 M+
sold by customers through Pricom
0
person team across North America and Europe
0 M+
items trusted to deliver

We create your prints and get them where they have to go

Fast print, flyer, and pamphlet printing organization. Pleased with our past. Printing for what’s to come. What’s more, we do it right! A full administration printing background.

Best shipping rates for print-on-demand services

Printing for what’s to come. What’s more, we do it right! A full administration printing background.

Top quality

Lorem ipsum det, consec tetur adipiscing elit duis nec fringi quality

Mix and match

Lorem ipsum det, consec tetur adipiscing elit duis nec fringi match

Shipping worldwide

Lorem ipsum det, consec tetur adipiscing elit duis nec fringi

Cart